Tattoo Social Club

Förberedd dig på ett socialt samkväm i tatueringens tecken. Ni välkomnas med god dricka, snacks och musik i Bläck & Blods ombonade lokaler på Ystadsgatan 15.

Den första stunden är det allmänt mingel i lokalerna. Ta in konsten, bilderna och den kreativa stämningen. Konversera med vänner eller främlingar om tatueringar och andra upplevelser rörande kvällens ämne.

En passande stund senare slår sig alla ner till bords. Genuina Danska Smörrebröd, tilltugg och goda viner eller kyld öl serveras. Som underhållning till detta får ni ett föredrag, uppbackat med bilder från tatueringens värld och dess långa, något brokiga historia. Jag försöker svara på många av de frågor jag fått genom åren som tatuerare på Bläck & Blod och om det finns tid, svarar jag även på nya frågor som dyker upp när de gamla får svar.

När maten är uppäten och frågorna besvarade, går vi över till juvelen i kronan;
Dags att tatuera. Nu rinner adrenalinet till och stämningen når sin högsta punkt.

Verktyg som använts professionellt i studion är klara att köras under övervakning och med goda råd. Motivet, som ni väljer när ni gör er anmälan, ska ni nu få ge liv på ett ”Real Skin”. ”Real Skin” är ett syntetiskt övningsskinn som tatuerare använder för att prova nya tekniker, få in ett nytt motiv, eller som elever i början av sin karriär. Det hela är så nära man kan komma verkligheten och en mycket rolig upplevelse.

När alla deltagarna har gjort sin ”tatuering”, ramas den in, färdig att hängas upp på väggen som en medalj.
Detta är unik kväll om ett ämne som berör alla på något sätt, en kväll där både fakta och upplevelse blandas under ett socialt och trevligt paraply.

Ingen åldersgräns för deltagande, dock lägst 18 år för att serveras alkohol.

Information om nästa tillfälle och anmälan hittar ni HÄR.

Företag eller grupper skickar ett mail HÄR, så kommer ni bli kontaktade av personal på Bläck & Blod.